St Lawrence Primary School

Alton

Overview
New school hall with associated kitchen, resource and WC facilities together with various classroom refurbishments to elements of existing school. A successful planning consent despite being adjacent to a grade I listed church and conservation area and constructed over a disused graveyard. A high design quality within restricted budget – completed 12% under budget.

Testimonial
“Before the extension the school did not have a designated kitchen or hall so all lunches had to be trolleyed to the classrooms. The extension has made a big difference to the every day running of the school by providing a very attractive, functional environment for the children and teachers.”

— Nigel Utton, Headteacher

Awards
John Ambrose Award — Winner

Client
Hampshire County Council

Construction Value
£0.6m

Role
RIBA Stages C-L

Status
Complete

Completion Date
2006